Referenties

Onze klanten

Geïnteresseerd in een inspiratie bezoek met ons en een van onze klanten, neem contact met ons op voor een afspraak.

Centraal Beheer Achmea, Apeldoorn en Leeuwarden

Binnen de backoffice-afdeling van Centraal Beheer;  “ASP”, werkten meer dan 10 personen met een Excel-based roosteringstool voor het roosteren van  200 medewerkers. In 2007 is Plansis gevraagd de planning en roostering proces te borgen in een oplossing met een hogere efficiëntie-, effectiviteits- en besturings-coëfficiënt. Plansis heeft vervolgens het proces grondig geanalyseerd en middels een versneld ontwikkel en implementatie traject de bestaande tooling vervangen door een applicatie met een krachtige database en heldere interactieomgevingen waarin het oorspronkelijk proces geoptimaliseerd geborgd werd.

De oplossing geeft medewerkers van Centraal Beheer Achmea Apeldoorn en Leeuwaarden al 5 jaar een toegankelijke planning en roostering tool in welke nog steeds alle rooster wijzigingen eenvoudig verwerkt worden.

Lees verder… ‘referentie: Ellen Linders Bedrijfsbureau & Operations’

ANWB Alarmcentrale, Den Haag

Standaard WFM software van ANWB (e-WFM) was niet in staat met voldoende nauwkeurigheid te forecasten en rekening te houden met binnenlandse informatie zoals het weer en vakantietrends. Hierdoor was het forecasting proces binnen ANWB een soort lappendeken met veel tussenstappen, die handmatig werden uitgevoerd.

Met het nieuwe door Plansis geautomatiseerde forecasting systeem kan ANWB nu een groot percentage van de dagen automatisch forecasten. In de forecastings wordt de invloed van het weer nauwkeurig doorvertaald naar de aantallen calls per tijdseenheid. De forecaster beschikt nu ook over indrukwekkende management informatie en formulieren om het forecasten te managen en te analyseren.

Lees verder…